Kilpailukutsu: Avoin Parikilpailu to 9.7. klo 16

29.6.2020

Mikä pelaajapari etenee kentällä pisimmälle 103 lyönnillä? Valitse parisi etukäteen tai paikanpäällä.

Hei jäsenet ja muut lähitienoon golffarit,

Järjestimme 3 vuotta sitten Suomi-100 aiheisen parikilpailun "100:lla lyönnillä kenttää ympäri". Viime vuonna uusimme saman kilpailun 102:llä lyönnillä ja jatkamme perinnettä nyt 103 lyönnillä!

Pelimuodon tarkempi kuvaus kutsun lopussa.

Ennakkoilmoittautumiset ti 7.7. iltaan mennessä tällä lomakkeella , kalenterin kautta tai tekstiviestinä Matille 0500609999.

Kilpailumaksu 10€/pelaaja sekä hinnaston mukainen kertapelimaksu. Eli jäsenet ja heidän kutsumansa vieraat 30€, yli 80v ja nuoret alle 16v 20€. Kausimaksun maksaneet vain kilpailumaksu10€. Vieraspelaajat 50€, nuoret alle 16v 30€.

Voittajaparille hieno kiertopalkinto vuodeksi takan reunalle. Lähimmäksi lippua pelannut myös palkitaan.

Tarjoillaan virvokkeita ja välipalaa.

Tervetuloa hauskaan kilpailuun.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pelimuodon tarkempi kuvaus:

1. Jokaisella parilla on käytettävissä 103 lyöntiä edetä kentällä. Se pari, joka etenee kentällä pisimmälle on voittaja. Viimevuoden voittajapari eteni toisen kierroksen 5. viheriölle.

2. Pelissä ei käytetä tasoituksia. Parin saa itse valita, kunhan parin yhteinen tasoitus on yli 30 lyöntiä.  Jos tulet yksin paikalle järjestämme sinulle parin. Pelataan 4 hengen ryhmissä eli 2 paria per ryhmä. Kaikki ryhmät lähtevät 1. tiiltä n 10 min välein.

3. Muuten pelataan normaaleilla golfin säännöillä. Kumpikin parin jäsen pelaa omalla pallollaan. Parin aloittaja arvotaan 1. tiillä ja jatketaan honoreilla seuraavilla reijillä. Tuloskorttiin merkitään jokaisen reijän jälkeen parin jäsenten tulokset, jäsenten yhteistulos sekä siihen saakka pelattujen lyöntien yhteismäärä.

4. Kun on saatu 103 lyöntiä pelattua, niin mitataan/arvioidaan kuinka lähellä on parin lähin pallo väylän lippusta. Käytä apuna 150 ja 100m merkkipaaluja ja askelmittausta. Mittaus viheriöllä olevasta pallosta lippuun tarkasti ja muualla metrin tarkuus riittää.

Hauskaa peliä!