Hae jäseneksi. Jäsenenä sinä ja vieraasi pelaavat edullisemmin

Pelitasostasi ja tilanteestasi riiippumatta meillä on esitellä todella monta hyvää syytä hakea Käkigolfin jäseneksi vaikka saman tien.

PS. Käkigolf ei ole Suomen Golfliiton jäsen, joten voit huoleti ottaa Käkigolfin lähikentäksi tai ruveta kannatusjäseneksi ja olla silti samalla jäsenenä myös toisella golfkentällä.  Käkigolf ei ylläpidä omaa tasoitusrekisteriä.

Lähijäsenenä pelaat enemmän ja ajat vähemmän


Asutko tai mökkeiletkö lähellä kenttää? Aina ei kannata lähteä merta edemmäksi kalaan tai metsästämään birkkuja. Ota Käkigolf lähikentäksi. Yksi kuuden reiän kierros kestää keskimäärin vain 1,5 tuntia ja nopeimmat pelaavat kierroksen jopa saunan lämmetessä!

 

Treenaamalla Käkigolfissa kehityt golfissa ja tiputat tasoitusta


Haluatko kehittää golftaitojasi? Hyvä tuloksenteko Käkigolfissa vaatii hyvää lähipeliä, tarkkoja lyöntejä ja fiksua pelistrategiaa. Kiertämällä kenttää ahkerasti kehityt lähipelitaituriksi ja tarkaksi pallonlyöjäksi. Tästä todisteena on se, että moni Käkigolfissa golfin aloittanut pelaaja onkin tiputtanut tasoitustaan huimaa vauhtia. Käkigolfissa kehittyvät juuri ne golfin osa-alueet, joiden avulla on tunnetusti helpointa ja nopeinta tiputtaa omaa tasoitusta.
 

Hiljainen maalaiskenttä, jossa pelaat rauhassa ja kiireettömästi


Oletko aloittelija tai ensikertalainen? Käkigolf on pieni rauhallinen maalaiskenttä, jossa kukaan ei kyttää aloituslyöntejä tai hoputa takana. Toisin sanoen... se on liki täydellinen paikka kokeilla golfia tai aloittaa golfharrastus.

Voit hakea Käkigolfin jäseneksi heti  Käkigolfin golfkurssin jälkeen tai suoritettuasi greencardin. Toistaiseksi ei ole myöskään suunnitteilla järjestää virallisia greencard-kursseja Käkigolfissa, mutta voimme järjestää mahdollisuuden greencard kokeeseen lähialueen golfkentällä esim. Lepaalla.

Jo ennen Käkigolfin golfkurssia tai greencardin suorittamista olet lämpimästi tervetullut pelaamaan Käkigolfin jäsenen tai greencardin omistavan ystävän seurassa! Muista tutustua Käkigolfin yhteisiin pelisääntöihin ennen kuin tulet kentälle ensimmäisen kerran.

Hae jäseneksi - Käkigolfissa kunniankäki laulaa! LINKKI EI OLE TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ, KUNNES VAHVISTAMME UUDEN HINNASTOMME.

 


Jäsenedut -  jäsenenä säästät rahaa


Käkigolfin jäsenenä pelaat vieraspelaajia huomattavasti edullisemmin Käkigolfissa ja myös perheenjäsenesi tai ystäväsi pääsevät vieraanasi hyötymään edullisemmista jäsenhinnoista.  Jäsenhintoja voi hyödyntää enintään kolme vierastasi päivän aikana ja heidän ei tarvitse olla greencardin haltijoita. 

Huom. Edullisten jäsenhintojen hyödyntäminen edellyttää, että maksat vuosijäsenmaksun ennen kauden ensimmäistä kierrosta Käkigolfissa. 
 

Mitä jäsenyys maksaa?


Kauden 2020 Jäsenmaksu on 30€ /jäsen. Uusille jäsenille ei ole liittymismaksua. Vuoden  2021  jäsenmaksuja ei ole vielä vahvistettu. Täten et voi liittyä jäseneksi heti nyt. 

 

Kiinnostaako Firmakortti yritykselle?

Vuonna 2020 uutena palveluna otetettiin käyttöön Firmakortti. Yritys maksaa kortista 360€ + alv 10% yhteensä 396 € . Kortti sisältää neljän nimetyn pelaajaan kausipelimaksun kuitenkin niin, että vain kaksi pelaajaa kerrallaan voi samana päivänä pelata. Ilmoita Matille kiinnostuksesi:  Ota yhteyttä/pyydä tarjous/contact us

 

Kuinka paljon pelaaminen maksaa jäsenille?


Vuosijäsenmaksun maksamisen jälkeen sinun tulee maksaa joko kausipelimaksu tai kertapelimaksu. Kausipelimaksu kattaa koko kauden pelit ja kertapelimaksu maksetaan jokaiselta pelipäivältä. Kausipelimaksun ja kertapelimaksun löydät  hinnastosta.
 

Uusi jäsen - näin haet jäseneksi (Valitettavasti et voi hakea kauden 2021 jäsenyyttä vielä, koska emme ole vahvistaneet uutta hinnastoamme)


Hae jäseneksi täyttämällä alapuolella oleva liittymislomake ja maksa jäsenmaksu tilille: KäkiGolf, Aito Säästöpankki, FI8445107040009961. Kirjoita selityksiin selvästi nimesi ja "jäsenmaksu uusi jäsen".

PS. Käkigolfin rennot kisat ovat loistava tilaisuus saada uusia pelikavereita. Tärkeintä kisoissa ei ole suinkaan ryppyotsainen tuloksenteko vaan mukava yhdessäolo samanhengisten ihmisten kanssa Suomen kauniista luonnosta nauttien. Rohkeasti mukaan nautiskelemaan!

 

Nykyinen jäsen - näin vahvistat  vuosijäsenyytesi


Päästäksesi  hyötymään jäsenhinnoista, vahvista vuosijäsenyytesi  maksamalla vuosijäsenmaksu tilille: KäkiGolf, Aito Säästöpankki, FI8445107040009961. Kirjoita selityksiin selvästi nimesi ja "jäsenmaksu nykyinen jäsen"

PS. Jos olet aiemmin ollut Käkigolfissa jäsenenä sinun ei tarvitse täyttää alapuolella olevaa jäsenhakulomaketta.