Kilpailukutsu KäkiGolfin sarjakilpailuun

22.4.2021

Ensimmäinen osakilpailu alkaa jo tänään !


Kilpailukutsu KäkiGolfin sarjakilpailuun

Kilpailu on tasoituksellinen pistebogey kilpailu perustuen lähiviikkoina saatavaan Golfliiton laatimaan slope-taulukkoon. Kilpailun voi suorittaa Käkigolfissa kuukauden ensimmäisen ja viimeisen päivän välisenä aikana. Kilpailuaika on 21.4- 30.9.2021. Eli ensimmäinen kisa on jo huhtikuussa, ja viimeinen kilpailukuukausi on syyskuu.

Sinulla on siis mahdollisuus pelata 6 kilpailua, joista 4 parasta lasketaan mukaan. Sarjat naiset hcp ja miehet hcp. Kilpailukierros on tasoituskierros, 18 väylää. Kilpailuun oikeuttava tulos saadaan, kun sinulla on merkitsijä, ja kierros on sen päivän ensimmäinen KäkiGolfissa. Ennen ensimmäistä lyöntiä ilmoitat merkitsijälle pelaavasi kuukausikilpailun. Mitään erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Kilpailumaksu 5 € normaalin pelimaksun lisäksi, maksetaan KäkiGolfin tilille. Tuloskortti palautetaan kierrroksen jälkeen KäkiGolfin postilaatikkoon 1-tiiauspaikalla. Koska kentällä ei ole vielä virallista slopea, niin huhtikuun tulos lasketaan välittömästi, kun kenttä on saanut viralliset taulukot.

Kilpailun valvojana on Jani Luukkonen eMail jani.luukkonen@hotmail.com ja kännykkä 050 348 7561.

Tervetuloa mukaan, toivoo KäG-tiimin kilpailutoimikunta