Vuokraa koko kenttä - Järjestä unelmiesi golftapahtuma yritykselle, suvulle, perheelle tai kaveriporukalle!

Kuvittele, että koko golfkenttä olisi varattu vain sinulle ja pelikavereillesi. Tämä on mahdollista KäkiGolfissa. Vuokraamme kenttää golfryhmille, yrityksien, sekä perheiden ja kaveriporukoiden yksityiskäyttöön. Saat myös klubitelttamme käyttöösi ryhmällesi. Klubiteltasta löytyy kaasugrilli. Voit tuoda mukanasi omat maistuvat eväät tai tilata valmiin ruuan pitopalvelun kautta.

Vuokraa koko kenttä yksityistilaisuuteen puoleksi päiväksi tai koko päiväksi esim. virkistyspäivät, synttärit tai omat kisat. Pelaaminen on omalla vastuulla.

 

Palvelut ja hinnoittelu


Kenttävuokra / Golf -päivä 816 €  + alv 10-36 pelaajalle.  Koko kenttä koko päiväksi. Yhden kierroksen (6 reikää, par 21) kesto 1,5h.

Kenttävuokra / Golf -puoli päivää  450 €  + alv 10-36 pelaajalle. Koko kenttä puoleksi päiväksi (8-13 tai 13-18). Yhden kierroksen (6 reikää, par 21) kesto 1,5h. Tämän paketin voi vuokrata myös ryhmä, jossa on vähintään yksi greencardin omaava 4 pelaajaa kohti.


Koska ja kuinka kentän voi vuokrata?

  1. Tarkasta ensin varauskalenteristamme varattavissa olevat vapaat päivät.
  2. Ota yhteyttä.


Lisäpalvelut


Golfin alkeiskussi alle 20 hengen ryhmille. Sisältää opetusta sekä kilpailun PAR3 kentällä. Ruokailu (esimerkiksi keittolounas) ja virvokkeet edullisesti.

Tyytyväisten asiakkaiden palautteita

"Käkigolf soveltuu kokonaisuutena hyvin ryhmille ja yrityksille, varsinkin kun green card velvoitetta ei ole. Peliä aloitteleville kenttä mahdollistaa leppoisan ensikosketuksen lajiin. Kentän layout on sopivan monipuolinen ja haastaa erityisesti pelaajan lähipelitaidot. Vierailemme mielellämme Käkigolfissa uudestaan!"   HARVIA, 2017

"Kaikki osanottajat olivat useilla kentillä niin koti kuin ulkomailla pelanneita. Kuten joukkomme parhaan tasoituksen 4.8 omaava totesi että tämä on hyvä harjoituskenttä joka vaatii tarkkoja lyöntejä. Tähän oli hyvä yhtyä."  
LEON SENIORITALKOOLAISET NRG, 2017

"Harvinainen paikka, jossa pääsee pelaamaan ja olemaan yhdessä myös golfia pelaamattomien perheenjäsenten kesken. Kentällä ollessa, kun kenttä on vain omassa käytössä, ei takaa tulijat lyö kantapäille "kiritysmielessä."  
SUKU RONKAISGOLF, 2017

 

Meillä on ollut ilo ja kunnia viihdyttää esimerkiksi seuraavia porukoita:

HarviaPrintscorpioUPM Raflatac
Ollin Atleetit