Slopetaulukot ja tasoitustulosten pelaaminen

9.6.2021

Hei pelaajat,

Slopetaulukot on nyt julkaistu ja tasoitustulosten pelaaminen myös KäkiGolfin kentällä on mahdollista. Löydät ne KäkiGolfin etusivun uutisista kakigolf.fi sekä ilmoitustaululta 1. tiillä.

Tasoitustuloksia voivat pelata Suomen Golfliittoon liittyneet pelaajat. Sekä oman seuran jäsenet että vieraspelaajat.

Ohessa ohjeita niille, jotka haluavat pelata tasoitustuloksia, eivätkä ole ennen pelanneet niitä tai edellisestä on jo pitkä aika.

Tasoitustulosten pelaaminen ei ole pakollista. Jäsenyytesi seurassa ja Suomen Golfliitossa on voimassa ilman tasoitustakin. Tasoituksesi on silloin passiivinen. Halutessasi saat sen aktiiviseksi oheisilla ohjeilla. 

  1. Tasoitustulosta varten tarvitsee pelata vähintään 9 reikää. Koska KäkiGolfissa on 6 reikää, niin suosittelemme, että pelaatte joko 12 tai 18 reikää. Eli 2 tai 3 kierrosta. Kierrosten määrä on päätettävä ennen aloitusta ja ilmoitettava merkkaajalle.
  2. Tasoitustuloksen voi kirjata suoraan älypuhelimeen tai kirjoittaa tuloskorttiin. Suosittelemme käyttämään älypuhelimen mScorecard sovellusta, johon pääsee kirjautumalla ensin eBirdieen*. Pelitulos kirjautuu välittömästi automaattiseen tuloslasketaan eBirdiessä, joka tapahtuu yön aikana. Mikäli älypuhelimen käyttö ei ole mahdollista voit lähettää allekirjoitetun tuloskorttisi sähköpostissa heikki@kakigolf.fi tai pudottaa KäkiGolfin postilaatikkoon 1. lyöntipaikalla. Tästä voi kuitenkin koitua n. 2 päivän viive tasoitustuloksen rekisteröintiin eBirdiessä. Muista kirjoittaa merkkajan  nimi tuloskorttiin tai mScorecard sovellukseen.
  3. Golfliitto on tehnyt ohjeet eBirdiestä ja tasoituslaskennasta, joihin pääset tästä: https://golf.fi/pelaajalle/ebirdie/.
  4. Jos haluat tietää enemmän tasoitusjärjestelmästä, niin siihen pääset tästä: https://golf.fi/pelaajalle/whs-world-handicap-system-2020/.

*) On muitakin sovelluksia, joilla voi syöttää tasoitustuloksia, kuten Golf Gamebook. Suosittelemme kuitenkin aloittamaan eBirdien mScorecard’illa.

 

Terveisin heikki@kakigolf.fi

 

Jakelu: Uudet ja entiset jäsenet