Tasoitustulosten pelaamisohje

9.7.2021

Tasoitustulosten pelaaminen on nyt mahdollista myös  KäkiGolfinkentällä.

Ohessa ohjeita niille, jotka eivätkä ole ennen pelanneet tasoitustuloksia tai edellisestä on jo pitkä aika.

Tasoitustuloksia voivat pelata Suomen Golfliittoon liittyneet pelaajat. Sekä oman seuran jäsenet että vieraspelaajat.

Tasoitustulosten pelaaminen ei ole pakollista. Jäsenyytesi seurassa ja Suomen Golfliitossa on voimassa ilman tasoitustakin. Tasoituksesi on silloin passiivinen. Halutessasi saat sen aktiiviseksi pelaamalla vähintään yhden tasoitustuloksen oheisilla ohjeilla.

Tasoitustuloksen pelaaminen

  • Tasoitustulosta varten tarvitsee pelata vähintään 9 reikää. Koska KäkiGolfissa on 6 reikää, niin suosittelemme, että pelaatte joko 12 tai 18 reikää. Eli 2 tai 3 kierrosta. Kierrosten määrä on päätettävä ennen aloitusta ja ilmoitettava merkkaajalle.
  • Tasoitustuloksen voi kirjata suoraan älypuhelimeen tai kirjoittaa tuloskorttiin. Suosittelemme, että aloittelijan tulos merkataan ensin pahviselle tuloskortille. Tuloksen voi pelin jälkeen kirjata kaikessa rauhassa älypuhelimen mScorecardiin*, jonne pääsee eBirdien aloitusruudun painonapista. Uusi tasoitus näkyy eBirdien jäsenkortilla seuraavana aamuna.
  • Mikäli älypuhelimen käyttö ei ole mahdollista voit lähettää allekirjoitetun tuloskorttisi sähköpostissa heikki@kakigolf.fi tai pudottaa KäkiGolfin postilaatikkoon 1. lyöntipaikalla. Tästä voi kuitenkin koitua 2-3 päivän viive, ennen kuin näet uuden tasoituksesi eBirdiessä.
  • Muista vielä, että jokaiselle pelatulle reiälle pitää merkata tulos. Jos et pelaa reikää loppuun, niin tulokseksi merkitään 0. Lopuksi kirjoita myös merkkaajan nimi tuloskorttiin ja mScorecard sovellukseen.

Golfliitto on tehnyt ohjeet eBirdiestä ja tasoituslaskennasta, joihin pääset tästä: https://golf.fi/pelaajalle/ebirdie/.

Jos haluat tietää vielä enemmän tasoitusjärjestelmästä, niin siihen pääset tästä: https://golf.fi/pelaajalle/whs-world-handicap-system-2020/.

 

*) On muitakin sovelluksia, joilla voi syöttää tasoitustuloksia, kuten Golf Gamebook. Suosittelemme kuitenkin aloittamaan eBirdien mScorecard’illa.

Hyviä pelejä!


KäkiGolfin tiimi