Suomi parikilpailu n. 12 reikää

Pelimuodon tarkempi kuvaus:

Kilpailu sai alkunsa, kun pelasimme kilpailun Suomen itsenäisyyden 100 vuotiskilpailuna. Sen jälkeen on pelattu vuosittain vastaava kilpailu.

  1. Jokaisella parilla on käytettävissä "itsenäisyyden keston vuosilukumäärän" verran lyöntejä edetä kentällä. Se pari, joka etenee kentällä pisimmälle on voittaja. 

  2. Pelissä ei käytetä tasoituksia. Parin saa itse valita, kunhan parin yhteinen tasoitus on yli 40. Jos tulet yksin paikalle järjestämme sinulle parin. Pelataan 4 hengen ryhmissä eli 2 paria per ryhmä. Kaikki ryhmät lähtevät 1. tiiltä n 10 min välein.

  3. Muuten pelataan normaaleilla golfin lyöntipelin säännöillä. Kumpikin parin jäsen pelaa omalla pallollaan. Parin aloittaja arvotaan 1. tiillä ja jatketaan honoreilla seuraavilla reijillä. Tuloskorttiin merkitään jokaisen reijän jälkeen parin jäsenten tulokset, jäsenten yhteistulos sekä siihen saakka pelattujen lyöntien yhteismäärä.

  4. Kun on saatu kaikki annetut lyönnit pelattua, niin mitataan/arvioidaan kuinka lähellä on parin lähin pallo väylän lippusta. Käytä apuna 150 ja 100m merkkipaaluja ja askelmittausta. Mittaus viheriöllä olevasta pallosta lippuun tarkasti ja muualla metrin tarkuus riittää.

  5. Voittajapari saa vuodeksi haltuunsa kiertopalkinnon.

Hauskaa peliä!