Kilpailukutsu: Avoin parikilpailu "Suomi 101" la 14.07. klo 10-15

9.7.2018

Pisimmälle 101:llä lyönnillä

Hei omat ja muiden seurojen jäsenet,

Viimevuonna järjestimme Suomi 100 aiheisen parikilpailun "100:lla lyönnillä kenttää ympäri". Katso tulokset liitteestä kutsun lopussa.

Sen suosion myötä päätimme aloittaa parikilpailun vuosittaisena kilpailumuotona. 

Nyt kun itsenäisyys on jo kestänyt 101 vuotta, niin annamme lisävuodesta jokaiselle parille bonuksena yhden lisälyönnin!

Pelimuodon tarkempi kuvaus kutsun lopussa.

Ennakkoilmoittautumiset to 12.7. iltaan mennessä tällä lomakkeella , tai kalenterin kautta tai tekstiviestinä Heikille 040355 7002.

Kilpailumaksu 10€/pelaaja sekä hinnaston mukainen kertapelimaksu (jäsenet 25€, yli 80v ja nuoret alle 16v 10€, vieraspelaajat 40€).

Tarjoillaan virvokkeita ja välipalaa.

Tervetuloa hauskaan kilpailuun.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pelimuodon tarkempi kuvaus:

1. Jokaisella parilla on käytettävissä 101 lyöntiä edetä kentällä. Se pari, joka etenee kentällä pisimmälle on voittaja. Viimevuoden voittajapari eteni 5. väylän viheriön eteen.

2. Pelissä ei käytetä tasoituksia. Parit arvotaan siten, että samassa parissa on matalan ja korkean tasoituksen pelaaja. 2 paria pelaa samassa ryhmässä.

3. Muuten pelataan normaaleilla golfin säännöillä. Kukin parin jäsen pelaa omalla pallollaan. Parin aloittaja arvotaan 1. tiillä ja jatketaan honoreilla seuraavilla reijillä. Parin jäsenten  lyönnit merkitään normaalisti tuloskorttiin sekä parin väylän yhteisumma ja siihen saakka pelattujen lyöntien määrä.

4. Kun on saatu 101 lyöntiä pelattua, niin mitataan/arvioidaan kuinka lähellä on parin lähin pallo väylän lippusta. Käytä apuna 150 ja 100m merkkipaaluja ja askelmittausta. Metrin tarkuus riittää.

 

 

 

 

 

 

Liitteet