Kuka ja kuinka kentälle pääsee pelaamaan

 

Koska voit tulla pelaamaan?


Kentämme toimii pallöränniperiaatteella! KäkiGolfilla ei ole ajanvarausjärjestelmää johtuen toisaalta siitä joustavuudesta, mitä tarjoamme jäsenille pelaamisajan suhteen ja toisaalta siksi, että pelaajamäärämme ovat varsin vähäiset. Enimmillään pelaajia on ollut heinäkuussa n 20 päivässä ja enemmänkin kentälle sopii. Kenttä voi olla varattu tapahtumille ja se on syytä etukäteen tarkistaa nettisivultamme https://www.kakigolf.fi/kalenteri/.

Jos edellisestä huolimatta haluat varmistaa, että pelaamaan pääsee sujuvasti, niin soita Matti puh 0500 60 9999.

Varauksia teemme vain yli 8 hengen ryhmille matti@kakigolf.fi.

Tutustu etukäteen kenttään ja käytännön ohjeisiin. Kenttä toimii itsepalveluperiaatteella ja siellä ei ole pysyvää henkilökuntaa.

Tarkasta hinnasto tästä.

Käkigolfin yhteystiedot ja sijainti


Pelaaminen omalla vastuulla ja omilla vakuutuksilla.

 

Jäsenenä pelaat edullisimmin


Greencardin omaava golffari. Hae jäseneksi niin pääset heti pelaamaan edullisilla jäsenhinnoilla. Voit huoleti olla KäkiGolfin jäsen vaikka olisit myös toisen golfseuran jäsen. Lue lisää jäsenyydestä.

 

Aloittelijana pääset kentälle KäkiGolfin golfkurssin jälkeen tai greencardin haltijan seurassa


Ensikertalainen / aloittelija. KäkiGolf on täydellinen paikka aloittaa golf. Kenttä on hyvin rauhalllinen. Kukaan ei arvostele ensimmäisen lyöntipaikan avauslyöntejä eivätkä takana pelaavat häiritse nilkoille lyönneillään.

Aloittelijana pääset yksin kentälle suoritettuasi golfkurssimme tai tuntemasi greencardin haltijan kanssa. Lue lisää kursseista.

 

Järjestämällä oman golftapahtuman saat ylellisimmän golfelämyksen!


Yritys-, suku- ja kaveriporukka. Vuokraa koko kenttämme yksityiskäyttöön. Voimme järjestää myös golfopetusta. Lue lisää kentän vuokraamisesta.