Kuka ja kuinka kentälle pääsee pelaamaan

Jäsenenä pelaat edullisimmin


Greencardin omistavat golffari. Hae jäseneksi niin pääset heti pelaamaan edullisilla jäsenhinnoilla. Voit huoleti olla KäkiGolfin jäsen vaikka olisit myös toisen golfseuran jäsen. Lue lisää jäsenyydestä.

Vieraspelaajana pääset testaamaan kentän
 

Vieraspelaaja / kenttäbongari. Ota ensin yhteyttä etukäteen sähköpostilla joko Mattiin,  matti@kakigolf.fi   tai puhellimella Marjattaan puh 040 5915 604. Kentällä ei ole ajanvaraus-systeemiä.

Tutustu etukäteen kenttään ja käytännön ohjeisiin. Kenttä toimii itsepalveluperiaatteella ja siellä ei ole pysyvää henkilökuntaa.

Aloittelijana pääset kentälle KäkiGolfin golfkurssin jälkeen tai greencardin haltijan seurassa


Ensikertalainen / aloittelija. KäkiGolf on täydellinen paikka aloittaa golf. Kenttä on hyvin rauhalllinen ja siellä ei takana olevat pelaavat häiritse tai arvostele ensimmäisen lyöntipaikan avauslyöntejä.

Aloittelijana pääset yksin kentälle suoritettuasti golfkurssimme tai tuntemasi greencardin haltijan kanssa. Lue lisää kursseista.

Järjestämällä oman golftapahtuman saat ylellisimmän golfelämyksen!


Yritys-, suku- ja kaveriporukka. Vuokraa koko kenttämme yksityiskäyttöön. Voimme järjestää myös golfopetusta. Lue lisää kentän vuokrauksesta.

Koska voit tulla pelaamaan?


Otamme varauksia vain yli 8 hengen ryhmille - muiden pelaaminen ilman ajanvarausta. Pelaamaan  voti tulla koska tahansa paitsi, jos kentällä on varauksia. Tarkasta aina mahdolliset varaukset  kalenteristamme  ennen kuin tulet kentälle. Kenttä on auki  päivittäin klo 8-21.

Mitä pelaaminen maksaa sinulle?


Tarkasta hinnasto.


Miten löydän kentälle?


Käkigolfin yhteystiedot ja sijainti


Pelaaminen omalla vastuulla ja omilla vakuutuksilla.