Väylä 5: "Tapiola"

Reikä

Naiset

Miehet

HCP

Par

5

160m

188m

4

4

 

Lyhyt par 4, jossa lievä dogleg oikealle. Tässä saavat useimmat tykittää elämänsä kyllyydestä. Ota suosiolla isompi maila mitä luulet.

Paikallisvinkki: Ihannetuloksen voi tehtailla monella tavalla. Useimmille meistä järkevä avaus on lyödä viherön vaemmalla puolella olevia puita kohti ja tavoitella birdietä hyvällä lähipelillä. Eikö riitä? Eaglen metsästys on taas huomattavasti helpompaa, jos lyöt avauksen joko puiden yli tai fadella viheriön kanttiin. Muistitko katsoa lipun paikan? Jos lippu on etureunassa on jäljellä pirullinen chippi ja kannattaa lähestyä jopa viheriön takaa, jos vain avauksen mitta riittää. Jos lippu on takareunassa, on tilanne päinvastainen!

Taitohaaste: Draw-kierteestä on enemmän hyötyä KäkiGolfissa, mutta tällä väylällä on harvinainen tilaisuus harjoitella avausta puiden ympäri pehmeällä ja haliitulla fade-kierteellä. Maila enemmän käteen ja lapaa hieman auki? Oja vaanii oikealla jos kierrettä tulee liikaa. Jos fade-kierrekkin on hallussa, olet totisesti kierteiden mestari ja "käkimerkkisi" ansainnut! Mutta kukkuuko kunnian käki viimeiselläkin väylällä?

<< Edellinen väylä

Seuraava väylä>>