Väylä 6: "Käenniemi"

Reikä

Punainen

Keltainen

HCP

Par

6

173m

204m

13,14,15

4

 

Väyläkuvaus

 

Konstikas dogleg väylä vasemmalle tämäkin. Oikaisu puiden yli myös mahdollista pitkälyöntiselle.

Paikkallisvinkki: Vasemmalla puolella on out-raja ja ahnaita mäntyjä pudottamassa palloja outtiin. Järkiavaus on n. 100-110m hieman kiven oikealle puolelle. Tämän jälkeen avautuu hyvä kulma lähestymiseen joka kannattaa pomputtaa perille. Viheriölle suoraan lyödyt pallot kierivät yli, koska se kallistuu kevyesti poispäin. Lipun paikka määrittelee sen kummalta puolelta on helpompi chipata viheriölle. Yleensä on helpompaa chipata viheriön edestä.

Taitohaaste huippupelaajille: Varmista ensin, että ihmisiä ei ole lyöntisektorissa ja lyö avaus suoraan viheriölle. Se on mahdollista, koska mittansa puolesta se ei ole huippupelaajalle ongelma. Haasteeksi keltaiselta tiiltä muodostuu se, että avaus pitäisi ideaalitilanteessa saada lentämään korkealla lentokaarella ja puhtaalla osumalla puiden yli. Tavoiteltava mitta on oikoreittiä pitkin n. 170-175 m ilmassa. Pallo laskeutuu kovalle alustalle ja rullii loppumatkan. Mutta miten lyödä niin pitkä ja tarkka lyönti hyvin korkealla lyöntikaarella? Siinäpä pohdittavaa. Houkuttelevampi vaihtoehto saattaa olla kumminkin matala draw puiden ympäri?

Taitohaasteet klubipelaajille: Korkea draw lyhyellä raudalla viheriön eteen tai matala draw puiden ympäri pidemmällä mailalla. Jos onnistut tässäkin haasteessa, nimesi saattaa olla jo kaiverrettu KäkiGolfin mestaruuspokaaliin!

<< Edellinen väylä

Uusi kierros >>

PS. Muistathan seurata KäkiGolfin Facebookkia. Jos sinulla ei ole omaa Facebook-tiliä, voit seurata KäkiGolfin Facebookkia etusivun Facebook-palstan kautta.