Avoin Parikilpailu to 11.7. klo 16

7.7.2019

Kilpailukutsu kivaan kisaan: Mikä pelaajapari etenee kentällä pisimmälle 102 lyönnillä!

Hei golffarit ympäri Suomen,

Järjestimme toissavuonna Suomi-100 aiheisen parikilpailun "100:lla lyönnillä kenttää ympäri". Viime vuonna uusimme saman kilpailun 101:llä lyönnillä ja jatkamme perinnettä nyt 102 lyönnillä!

Pelimuodon tarkempi kuvaus kutsun lopussa.

Ennakkoilmoittautumiset ti 9.7. iltaan mennessä tällä lomakkeella , kalenterin kautta tai tekstiviestinä Heikille 040355 7002.

Kilpailumaksu 10€/pelaaja sekä hinnaston mukainen kertapelimaksu (jäsenet ja heidän kutsumansa vieraat 20€ , yli 80v ja nuoret alle 16v 10€, vieraspelaajat 40€). Kausimaksun maksaneille vain kilpailumaksu.

Voittajaparille hieno kiertopalkinto vuodeksi takan reunalle. Lähimmäksi lippua pelannut myös palkitaan.

Tarjoillaan virvokkeita ja välipalaa.

Tervetuloa hauskaan kilpailuun.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pelimuodon tarkempi kuvaus:

1. Jokaisella parilla on käytettävissä 102 lyöntiä edetä kentällä. Se pari, joka etenee kentällä pisimmälle on voittaja. Viimevuoden voittajapari eteni toisen kierroksen 5. viheriölle.

2. Pelissä ei käytetä tasoituksia. Parin saa itse valita, kunhan yhteinen tasoitus on yli 30 lyöntiä.  Jos tulet yksin paikalle järjestämme sinulle parin. Pelataan 4 hengen ryhmissä eli 2 paria per ryhmä. Kaikki ryhmät lähtevät 1. tiiltä n 10 min välein.

3. Muuten pelataan normaaleilla golfin säännöillä. Kumpikin parin jäsen pelaa omalla pallollaan. Parin aloittaja arvotaan 1. tiillä ja jatketaan honoreilla seuraavilla reijillä. Tuloskorttiin merkitään jokaisen reijän jälkeen parin jäsenten tulokset, jäsenten yhteistulos sekä siihen saakka pelattujen lyöntien yhteismäärä.

4. Kun on saatu 102 lyöntiä pelattua, niin mitataan/arvioidaan kuinka lähellä on parin lähin pallo väylän lippusta. Käytä apuna 150 ja 100m merkkipaaluja ja askelmittausta. Mittaus viheriöllä olevasta pallosta lippuun tarkasti ja muualla metrin tarkuus riittää.