KäkiGolf on hyväksytty Suomen Golfliiton jäsenseuraksi

3.3.2021

 

Hei kaikki! 

 

Olemme nyt virallisesti Suomen Golfliiton jäsen. Samalla toiminta siirtyy KäkiGolf ry:n hoidettavaksi. Yhdistysrekisteriin KäkiGolf ry saatiin rekisteröityä 16.helmikuuta ja Suomen Golfliittoon KäkiGolf hyväksyttiin jäseneksi 24. helmikuuta.

 

6-reikäinen kenttä sijaitsee Pälkäneen Rautajärvellä. Se on rakennettu vuonna 2006 -2007 ja on ollut alkuvuosina Matti Ahvenharjun perheen ja ystävien käytössä. Vuodesta 2011 lähtien se on ollut avoinna myös muille pelaajille KäkiGolfin nimellä.  

 

Toimintamme jatkuu lähes entisellään maalaiskenttänä, jonka arvoina ovat luonto, rauha ja kiireettömyys. Jäsenmäärä on noussut tasaisesti viime kauteen saakka ollen kauden lopussa n 100 pelaajaa ja kentällä pelattiin n 700 kertaa. Odotamme pelaajamäärän kasvavan, mutta silti pelaaminen tulee olemaan edelleen väljää eikä edellytä ajanvarausta. 

 

Kentän slope arvioidaan alkukeväällä ja Golfliiton jäsenyyden johdosta pelatut tasoituskierrokset tulevat eBirdien kautta "virallisiksi kierroksiksi". Ja jatkossa Golfliiton jäsenseurana KäkiGolf voi myös myöntää pelioikeuden eli greencardin (koulutuksen jälkeen).

 

KäkiGolf ry:n perustamiskokouksessa 13.1. päätettiin jäsenmaksuiksi aikuisille 70 € ja junioreille (alle 21 v) 35 €. Hallitus on ehdottamassa toista jäsenmaksutasoa (40 €) niille, jotka eivät halua tulla KäkiGolfin kautta Suomen Golfliiton jäseniksi.

 

Toisesta jäsenmaksutasosta ja muista pelimaksuista kaudelle 2021 sovitaan lopullisesti 25.3.2021 klo 18 -20 pidettävässä jäsenkokouksessa ( teamsin kautta sääntöjen mukainen syyskokous etäkokouksena).  Kokoukseen ovat kaikki KäkiGolfin vanhat jäsenet tervetulleita.

 

KäkiGolf ry:n hallituksen puheenjohtajana aloitti Heikki Venho, varapuheenjohtajana Matti Ahvenharju sekä jäseninä Heikki Käenniemi ja Markku Kontra.

 

https://www.kakigolf.fi/