Matkolahden Majatalo nyt myös KäkiGolfin vieraspelaajien käytössä

Matkolahden pirtti sijaitsee Rautajärvellä Kortteenpohjantie 73:ssa alle 6 km:n päässä KäkiGolfista. Se on Kantolan kartanon entisen torpan vanhoista hirsistä rakennettu tunnelmallinen tupa, joka nyt nykyaikaan päivitettynä kutsuu matkustavaisia seiniensä suojaan.  

Kammarissa on leveä parisänky ja pirtissä ryhdikäs vuodesohva, joten nukkumapaikkoja löytyy kerralla neljä. Keittiössä on hella/uuni, kahvin- ja vedenkeitin, mikro ja leivänpaahdin. Omat eväät säilyvät jääkaapissa ja pakastimessa eli ruokahuusholli onnistuu siten mainiosti. Suihku ja WC kuuluvat varustukseen ja ilmalämpöpumppu viilentää mukavasti helteellä. Luksusta kaipaava joutuu menemään muualle, mutta rauhaa ja vanhan hirsituvan tunnelmaa etsivä löytää omansa. Rannasta voi työntää soutuveneen tai kajakin Kantolanlahden aalloille ja lähteä tutkimaan näitä Kukkian pohjoisimpia lahtia, joista onkin hyvät kartat ja reittiehdotuksia tehtynä.

Matkolahden Majataloa vuokraa muutamiksi päiviksi kerrallaan Terttu Salmela p. 040 526 7126 tai terttu.salmela@pp2.inet.fi. Tertulta saa myös lisätietoa paikasta.  

Majatalon vuokra on 80 €/vrk ja siihen sisältyy liinavaatteet ja loppusiivous.

KäkiGolfin hinnasto löytyy www.kakigolf.fi/hinnasto

KäkiGolfin hinnastosta löytyy sekä jäsenhinnat ja vieraspelihinnat. Vieraspelihinta on 30€/hlö/päivä. Mikäli on kyse pitemmästä oleskelusta Matkolahden Majatalossa ja useamman henkilön pelaamisesta niin golfhinnoista kannattaa keskustella Matti Ahvenharjun kanssa mob 0500609999 tai matti@kakigolf.fi 

Liitteenä kartta alueen harrastusmahdollisuuksista.

PDF-tiedostoKortteenpohjantie 73 Matkolahden Majatalo.pdf (5.3 MB)
Matkolahden Majatalon harrastusmahdollisuudet

Kuvia Matkolahden majatalosta